Se vores udvalg af smukke tasker der er fremstillet på bæredygtigvis, her.

Harolds – “Chaza” serien

Harolds - stilsikre og tidløse tasker. Enkle og stilfulde tasker designet i Tyskland, syet på familieejet værksted i Sydamerika. Se mere om produktion og materialer her:https://harolds-bags.com/pages/manufaktur-kolumbien Skindet er garvet økologisk og indfarvet med miljøvenlige farver der er transparente, så læderets karaktér stadig kan anes.

Harolds – “Submarine” serien

Harolds - "Submarine" serien Bløde og uformelle tasker i vegetabilsk garvet og vasket okselæder. Smuk, silkemat overflade og et let, krøllet look. Fremstillet i Indien. Se mere om materialer og produktionsforhold her: https://harolds-bags.com/pages/manufaktur-indien

Soruka

Soruka Farvestrålende og sjove tasker til alle formål, syet af rester fra læderindustrien. Derfor er der heller ikke to ens! Det er stadig høj kvalitet og mange fine detaljer, men til en yderst fornuftig pris. Se mere om produktion og materialer her:https://soruka.com/about/ LIGE NU: SPAR 40% på alle produkter fra Soruka.

Saccoo

Saccoo

Håndflettede kurve fra Ghana

Håndflettede kurve fra Ghana Vi har nu i 10 år forhandlet de smukke, håndflettede kurve af elefantgræs, farvesat af Pernille Bülov. Hammershus Fairtrade er et projekt der har vist sit værd ved at skaffe arbejde og indtægter til den fattige, nordlige provins i Ghana hvor der er tradition for at flette.