Mangler du en gaveidé?

Vi har et udvalg af sjove og anderledes ting til værtinden, fødselaren, husejeren og fugleelskeren…. som holder længere end blomster.

NYHED: enkle og elegante sorte smedejernsstager fra en nyåbnet gammel smedje i Småland. Dæk et personligt bord med disse stager der kan integreres med gamle glas, eller flasker. Mærket hedder Våges.

– Sæt dit eget præg på borddækningen med en Isolde lysestage, sat på mormors gamle underkopper.

– Ønsk dig en af de livagtige,  fugle af træ fra firmaet Wildlifegarden. Håndskårne i Manchuriet af dygtige billedskærere.

– Hæng en Zwitcherbox (pipkasse) op på badeværelset og bliv mødt af beroligende fuglesang hver morgen – året rundt.

– Tænk på indeklimaet og prøv de smukke og utroligt livagtige led stearinlys fra Uyumi.

– Server frugt, snacks og andre lækkerier i dekorativt og eksotisk keramik fra Marokko.

Smedejernsstager fra Småland.

Smedejernsstager fra Småland. Gør borddækningen personlig med disse enkle, sorte stager der f.eks. kan integreres med smukke, gamle glas og flasker.

Isolde – lysholdere

Isolde - lysholdere Det er nemt at upcycle fine, gamle tallerkener til unikke kammerstager med en Isolde lysholder.  Og så sætter de gang i nostalgiske samtaler ved middagsbordet:)

LED lys fra Uyumi

LED lys fra Uyumi - er de mest naturtro stearinlys  på markedet. Dækket med ægte stearin kan det næsten ikke gøres smukkere.

Skab stemning med en lydbox fra Relaxsound

Skab stemning med en lydbox fra Relaxsound Skøn fuglesang i hele huset

Smukt og eksotisk keramik fra Marokko.

Smukt og eksotisk keramik fra Marokko. Skab stemning med fade og skåle i mønstre og farver som fra 1001 nats eventyr. Må anvendes til servering af mad, tåler dog ikke opvaskemaskine. OBS! I hele december kan du spare 25% på de fade og skåle vi har på lager. Vær opmærksom på, at vi ikke har ... Læs Mere