Vores mærker – nøje udvalgt til dig, der ønsker en personlig og bæredygtig garderobe.

Laurie bukser

Laurie bukser. Enkle, ukomplicerede modeller der bare sidder godt -og bliver siddende. Materialerne er økologisk bomuld og genvendt polyester, og der er masser af stretch. Jeg udvælger modeller der er helt neutrale, og derfor kan styles op og - ned, alt efter behov. Det er blusen, trøjen, tunikaen eller kjolen der er det bærende element. ... Læs Mere

Blusbar

Overdele i 100% merino-uld.

GR Nature

GR Nature NU nedsat 30% i hele november * frakker dog kun 15% nedsat Hørbeklædning i tidløst design, virkelig høj kvalitet og med mange fine detaljer. Nu, for første gang, også en vinterkollektion.

Cofur

Brugte, indiske silkesarier upcycles til nye, kimonoer, kjoler, tunikaer og bluser m.m. Sommetider får det færdige tøj et farvedyp, så silken får et helt nyt udtryk. Mange gode modeller til både hverdag og fest. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit ... Læs Mere

Praechtig Berlin

Praechtig Berlin Fantastiske silkekjoler i en krøllet kvalitet som gør, at kjolen tilpasser sig kroppen på en fin måde. Du føler dig hjemme i kjolen med det samme.

Heidekönigin

Heidekönigin NEDSAT 30% i hele november   Økologisk bomuld i skønne jerseykvaliteter og babyfløjl.

KAZURI Smykker

Kazuri halskæder, armbånd og øreringe. Håndlavet af keramik, i Kenya. Kazuri er et Fairtrade projekt beliggende ved Karen Blixens farm i højlandet i Kenya. Der har eksisteret i mange år og er et flot eksempel på, at det sagtens kan lade sig gøre at lave fair handel med godt håndværk på tværs af nord og ... Læs Mere

Invero Strik

Invero strik Elegante strikprodukter i 100% langfibret merinould og smukke farver. Holder - næsten -  evigt.

McVerdi

McVerdi NEDSAT 30% i hele november *den sorte regnfrakke undtaget og kun 15 % på den gule uldfrakke. McVerdi er klasse! Fantastiske Italienske stoffer i naturmaterialer og af bedste kvalitet. Modeller der er tidsløse og elegante i den mere loose og kunstneriske ende. En McVerdi har du i årevis.

Own

OWN Enkelt, tidløst og afslappet tøj i bomuld og hør. Farve- og modelafstemt med uldbrandet Blusbar.

Privatsachen

Privatsachen Enkelhed, elegance, vintage og boheme - er nogle af de beskrivelser man kan sætte på dette mærke. Markante batik indfarvninger, knasende sprøde materialer og udsøgte farver. En Privatsachen har man i mange år og det vedbliver at være en yndlings...

Thing

Thing NEDSAT 30% i hele november Dansk firma med mangeårig erfaring indenfor beklædning i hør. Tidløst og enkelt. Nu også babyfløjl i økologisk bomuld, blødt og behageligt.

Yacco Maricard

Yacco Maricard Japansk elegance, kvalitet og akkuratesse. Helt igennem fantastisk håndværk. Materialet er bomuldspoplin i luksusudgaven og stoffets struktur er kendetegnet ved massevis af bieser syet tæt hen over hele fladen. Modellerne er one size. En Yacco Maricard køber du for livet.

Gorridsen strik

Tasker og sko

Tasker Soruka Farvestrålende og sjove tasker til alle formål, syet af rester fra læderindustrien. Derfor er der heller ikke to ens! Det er stadig høj kvalitet og mange fine detaljer, men til en yderst fornuftig pris.