Diverse strik

-scrol ned for at se alle mærker…

Invero

Elegante strikprodukter i 100% langfibret merinould og smukke farver. Holder – næsten –  evigt.

OBS! I hele december kan du spare 25% på alle Invero produkter i butikken.

Flomax

Nyt i butikken!

Økologisk uld, mønsterstrik i smukke farvesammensætninger. Bløde trøjer og veste samt jakker i opkradset uldstrik. Produceret i Tyskland.

Gorridsen

Den blødeste Alpacauld, dyrket, spundet, farvet og strikket i Peru. Et fairtrade projekt mellem Marianne Gorridsen og en flok kvinder i højlandet  og et familieejet strikkeri i Peru, der nu, gennem mange år, har vist sit værd. De enkle strikbluser alle kender, med enkel halskant og kvindetegn. Det er “Mode med mening.

Mansted

Mansted har et stort designunivers og et bredt publikum. I Bro Gårdbutik vælger vi i hver sæson kun få designs, ofte fremstillet af økologisk bomuld og med farver og mønstre der matcher ind til de øvrige kollektioner. Mansted er et solidt dansk firma med egen fabrik i Kina.

Petroleum Studio

NU PÅ TILBUD

Dette unikke brand opstod i 90’erne og måske ejede du allerede dengang én af disse fantastiske sweatre?  Firmaet er opstået igen, nu med endnu mere relevans da materialet er restpartier af bomuldsgarn fra europæiske strikkerier. Trådene blandes i sjove farvekombinationer og der strikkes en unik metervare. Heraf klippes og sys de fantastiske oversize sweatre og trompetbukser. Produktionen foregår i Danmark på ét af de sidste strikkerier vi har.